• Fantastische deals voor de hele familie
  • Wekelijks nieuwe aanbiedingen
  • Eenvoudig en snel bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

4 x Zeshoekige foto

Adviesprijs €55,80 €55,80 €14,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Met deze set van 4 zeshoekige foto's, vrolijk je heel makkelijk je muur op! Zo maak je een collage van een mooie gebeurtenis, dag of vakantie. Bestel nu jouw voucher voor maar €14,99!
Prijzen zijn exclusief €7,50 verzendkosten per voucher. Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd is 5-6 werkdagen.

 

Hexagon
Foto’s in de vorm van een zeshoek zijn op dit moment de trend voor je muur. Je kunt nu zelf gemakkelijk je eigen collage voor aan de muur maken. Zo hoef je niet te kiezen welke mooie herinnering er aan je muur komt, maar kun je ze allemaal combineren.

Dit krijg je:

- 4 Muchopix hexagons (zeshoeken)
- formaat 17x15 cm

 

 

 

Bij de zeshoeken zit ook een handig ophangsysteem, zodat je muur niet beschadigd wordt. Wil je meer hexagons of hexagons van een groter formaat? Dan kun je dit aangeven bij het uploaden van je foto’s. De extra kosten hiervoor zijn niet bij deze voucher inbegrepen. In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je foto’s kunt opmaken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. 

;

Praktische informatie

Meer details over het bestelproces? Klik hier!

Handig om te weten

Details van het bestelproces

Details van het bestelproces:

Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto(‘s) voor op de hexagons. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto/ontwerp
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Adviesprijs €55,80
€55,
80
€14,
99