• Fantastische deals voor de hele familie
  • Wekelijks nieuwe aanbiedingen
  • Eenvoudig en snel bestellen

 

Foto op canvas

Een foto op canvas is de perfecte decoratie voor aan de wand. Bij een foto op canvas is een lijst overbodig. Jouw foto wordt namelijk, nadat deze op canvas is geprint, op een houten raamwerk gespannen.

Een foto op doek is leuk voor jezelf, maar is ook super om aan iemand cadeau te geven! Bestel nu een voucher in onze webwinkel, zodat je bij Fotoproducten je canvas kunt maken en bestellen.

Jouw canvas zal niet verkleuren of naar inkt ruiken, omdat gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit inkt en canvas. Het doek is helder wit en blijft dat ook. De zijkanten van het doek worden ook geprint. Je hebt dus geen witte zijkanten.

 

 

 

 

Je hebt keuze uit twee formaten:

1. Canvas foto 40 x 60 cm - 2 cm dik - €9,99
2. Canvas foto 120 x 80 cm - 2 cm dik - €24,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je canvas kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. 

;

Praktische informatie

Meer details over het bestelproces? Klik hier!

Canvas foto: Canvas foto - 120 x 80 cm (adviesprijs €82)

Canvas foto: Canvas foto - 40 x 30 cm (adviesprijs €25) 

Handig om te weten

Details van het bestelproces

Details van het bestelproces:


Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto(‘s) voor op jouw canvas doek. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto/ontwerpt
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Wil je je canvasdoek een luxere uitstraling geven door een baklijst of wil je een handig ophangsysteem erbij? Voeg dit dan na stap 3 toe aan je winkelmandje. Deze extra’s zijn niet bij de voucher inbegrepen.