• Fantastische deals voor de hele familie
  • Wekelijks nieuwe aanbiedingen
  • Eenvoudig en snel bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Foto op houten plank

 

Foto op hout
Een foto op houten planken heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Doordat de foto op meerdere houten planken is gedrukt geeft het een speelser effect. Je ziet de houtstructuur en noesten op de achtergrond van de foto. Wil je de houtstructuur en noesten subtiel laten zien, kies dan voor foto met whitewash. Kies je voor een foto zonder whitewash dan is de houtstructuur meer zichtbaar en zijn de kleuren minder fel. Daarnaast zullen alle witte vlakken op de foto in houtkleur zijn.

 

 

 

Je hebt keuze uit twee formaten:
1. Foto op Hout ( planken ) 40x30 cm - €14,99
2. Foto op Hout ( planken ) 60x40 cm - €19,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je foto op een houten plank kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. 

;

Praktische informatie

Meer details over het bestelproces? Klik hier!

Handig om te weten

Details van het bestelproces

Details van het bestelproces:


Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto voor op jouw houten planken. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto/ontwerpt
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Wil je een foto op houten planken van een groter formaat? Dan is dit tegen bijbetaling mogelijk. Geef dit bij stap 2 aan.  

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.