• Fantastische deals voor de hele familie
  • Wekelijks nieuwe aanbiedingen
  • Eenvoudig en snel bestellen

 

Meerluik canvas
Een meerluik op canvas geeft jouw foto op een unieke manier weer. De luiken hangen op afstand van elkaar, maar vormen samen wel één foto.

Bij een foto op canvas is een lijst overbodig. Jouw foto wordt namelijk, nadat deze op canvas is geprint, op een houten raamwerk gespannen. Jouw canvas zal niet verkleuren of naar inkt ruiken, omdat wij gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit inkt en canvas. Het doek is helder wit en blijft dat ook.

 

 

 

Je hebt keuze uit twee formaten:
1. Meerluik canvas 90x60 cm 3 luiken ( 30x40 - 30x60 - 30x40 ) - €17,99
2. Meerluik canvas 120x80 cm 3 luiken ( 40x80 - 40x80 - 40x80 ) - €29,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je meerluik op canvas kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. 

;

Praktische informatie

Meer details over het bestelproces? Klik hier!

Handig om te weten

Details van het bestelproces

Details van het bestelproces:


Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto voor op jouw canvas. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto/ontwerpt
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Wil je een luik toevoegen of van een groter formaat? Geef dit dan bij stap 2 aan. Wil je een handig ophangsysteem voor je canvasdoeken, voeg deze dan bij stap 3 toe aan je winkelmandje. Deze extra’s zijn niet bij de voucher inbegrepen. 

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.