• Fantastische deals voor de hele familie
  • Wekelijks nieuwe aanbiedingen
  • Eenvoudig en snel bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Noir 90% Dimitri Van Den Bergh - Softtip

Uitverkocht

"Dancing Dimitri" heeft tijdens zijn opkomst als nieuwe ster uit Europa in de afgelopen jaren laten zien over het talent te beschikken om zijn entertainende loopjes te evenaren en eiste glorie op het grote podium tijdens de World Matchplay van 2020.

De Belgische ace was een winnaar in zijn eerste PDC jeugdtour-evenement in 2013 en nadat hij het volgende jaar een PDC tourcard had verworven, voegde hij daar drie overwinningen aan toe, twee in 2014 en nog een in 2016. Het succes van de jongeling in 2014 leverde hem de PDC Tour Card op om deel te nemen aan het ProTour-circuit en hij maakte vervolgens zijn tv-debuut tijdens de 2015 World Series of Darts Finals voordat hij Ian White versloeg tijdens zijn WK-debuut. Zijn opmars naar de top 32 van de wereld zette zich voort, samen met een weg naar de World Series-finale op de 2018 German Darts Masters, waar Mensur Suljovic hem pas in de finale een halt toe kon roepen.

Van den Bergh bereikte nog meer kwartfinales op het 2020 Wereldkampioenschap en de UK Open, gevolgd door de grootste triomf uit zijn carrière tot nu toe toen hij de World Matchplay won.

 

De Unicorn Noir reeks straalt klasse en stijl uit. Dimi’s grip- en barrel stijl in zwarte titanium nitride coating met laser gegraveerde handtekening van Dimi en Unicorn logo. Compleet geleverd in een luxe box met Unicorn Gripper shafts en Aspect Ratio Ultrafly flights. Dit alles creëert de perfecte look voor de perfecte dart.

 

Shafts en flights zijn kwetsbaar en beschadigen relatief snel. Zeker bij gegroepeerde worpen, wat bij gevorderde darters vaker voorkomt, zullen de flights en shafts sneller kunnen beschadigen. Deze onderdelen zijn verbruiksartikelen en zullen regelmatig aan vervanging toe zijn. Gelukkig zijn deze onderdelen makkelijk te verkrijgen en zijn ze relatief goedkoop.

Bestel een reserveset shafts

Bestel een reserveset flights

;

Praktische informatie

Beschikbaar in

- 18 gram
- 20 gram