• Fantastische deals voor de hele familie
  • Wekelijks nieuwe aanbiedingen
  • Eenvoudig en snel bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Oude meesters aluminium

 

Oude meesters op aluminium
Een oude meester op je muur is een toevoeging voor je huis. Je hebt keuze uit een groot aanbod van schilderijen. Van schilders als Rembrandt tot Vermeer en van Van Gogh tot Jan Steen.

De foto wordt geprint op een op maat gesneden aluminium plaat. Door het metaal ontstaat er een sterk, stoer en toch licht product. Er wordt gebruik gemaakt van ongeborsteld wit dibond. Hierdoor hechten de kleuren erg goed aan de plaat en krijgt u een print in een hoge resolutie.

 

 

 

Je hebt keuze uit twee formaten:
1. Oude meesters op aluminium 80x60 cm* - €29,99 (adviesprijs €79,95)
2. Oude meesters op aluminium 120x80 cm* - €49,99 (adviesprijs €124,95)

*Niet elk schilderij is beschikbaar in het aangeboden formaat. Is jouw gekozen formaat niet beschikbaar, dan wordt de prijs verrekend met het t.w.v. bedrag dat je voor het andere formaat betaald. Restitutie is niet mogelijk indien er gekozen wordt voor een kleiner formaat schilderij. Kijk voor de schilderijen en beschikbare formaten op CanvasCompany.

Wil je een handig ophangsysteem erbij dan kun je dit aangeven bij het bestellen van je aluminium foto. De extra kosten hiervoor zijn niet bij deze voucher inbegrepen. In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij CanvasCompany je schilderij kan kiezen en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij CanvasCompany. 

;

Praktische informatie

Meer details over het bestelproces? Klik hier!

Handig om te weten

Details van het bestelproces

Details van het bestelproces:


Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij de CanvasCompany jouw aluminium schilderij uit kiezen
Stap 3: kies het gewenste formaat (zie voucher)
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,95).

Wil je liever een groter formaat en/of een ophangsysteem erbij? Dan vul je dit bij stap 3 in. De extra kosten hiervoor zijn niet bij de voucher inbegrepen.